03 February 2011

sombong


pic nie macam tak kena je. tapi i like the quotes ; )

kadang kadang aku terfikir, aku ni dah sombong ke? sbb aku jarang contact dengan membe aku, especially my best friends. tapi bukan sebab aku sombong tau, tapi kadang kadang aku takut time aku SMS or call is not the right time. banyak kali jugak lah aku selalu wrong timing masa contact dorang. memang rasa serba salah gile lah. nak contact takut tak kena masa, tapi bila tak contact tak tahu perkembangan terbaru. jadi rindu pulak kan. dah lah jauh, tu satu hal memang payah ar. so, aku bukan nya sombong. tapi aku takut masa tu tak sesuai untuk berhubung dengan korang. lain ar macam aku, sentiasa free. time lecture pun aku berSMS, unless aku tak ada kredit. tapi apa ni tauke topup tak ada kredit. tapi memang selalu tak ada pun. hehe..


No comments: