03 March 2011

surat untuk incik sayataktaunama ; )

assalamualaikum

hye incik sayataktaunama,
awak apa khabar, sihat>?awek sihat tak? err, awak ada awek ke? saya harap tak adalah erk. hee

first of all saya nak tanya awak, nama awak sape erk? dari sem satu saya usha (bukan stalk) awak, tapi sampai sekarang saya tak tau nama awak. sekarang ney dah sem dua pun, dan dah nak habis matrik pun. still saya tak tau nama awak.saya cuma tau awak class mana masa choral speaking hari tu. awak tau tak, class kita praktis depan depan je masa kat DS perempuan hari tu.

incik sayataktaunama,
saya suka tengok awak, comel ; ) awak tak handsome kot, saya ulang tak handsome tapi awak comel je. i like. hee.. saya ada cerita pasal awak kat classmate saya, kak nini dan dia pun sibuk nak usha awak jugak. kak nini tu memang lah, penyebok! awak nak tau lagi tak, setiap kali saya ternampak awak kawan saya mesti palingkan badan saya dari tengok awak. uyun tu memanglah, saje je tu. saya tau dia nak usha awak sorang je


awk lagi comel dari kucing ney ; p

awak nak tau lagi tak (seronok saya nak cerita kat awak ney), setiap pagi selasa saya mesti nampak awak dekat depan lab chemistry. awak ada lab erk pagi tu? saya pun ada chemistry gak pagi tu, tapi tutor je lah. eyh eyh, kita ney ada chemistry kan ; ) awak comel sangat. kalau saya nampak awak, mesti saya akan senyum sampai ke telinga sebab dapat tengok awak. ok, saya tak gatal tau.

incik sayataktaunama.
ok lah awak, saya dah tak tau nak cerita kat apa lagi. nanti bila saya dah ada idea, saya hantar surat lagi kat awak erk. papai...


2 comments:

a girl said...

sumpah STALKER HABISSSSSSS... HEHEHE..kita samaaaaaaaaaaaaaa ;)

Mira said...

ane de weyh
ko je yg ske stalk
aku baik kot.hahha