09 June 2011

crush

Assalamualaikum

Masa kat Kolej MARA dulu, aku crush this one guy. Aku suka tengok dia. At first he remind me of zubir’s school mate. Sampai aku Tanya kat zubir dia de kawan ke kat Kolej MARA ney. Rupanya aku salah orang, tapi nama dorang sama kot. Pelik!

Aku gelar mamat tu incik sayataktaunama, sebab time tu aku tak tahu nama dia. So, aku pun mula lah tulis surat surat untuk dia kat blog terchenta ku ini. Budget macam mamat tu nak bacalah surat aku ney, padahal kenal aku pun idak. kat sini aku link kan surat surat yang aku tulis bagi kau yang tak pernah baca


Disebabkan surat surat ney jugak lah, one of my class mate kat Kolej MARA sangat nak tahu siapa incik sayataktaunama ney. Dan yang paling tak boleh blah, class mate aku ney jugak kenal dengan incik sayataktaunama. Dorang agak rapat jugak lah. Sampai kawan aku tu offer nak bagi num phone. Tapi aku..? errr..

Aku tak berniat pun nak kenal mamat tu, nak berkawan dengan dia apatah lagi kan. Even kitorang satu kolej, aku tak pernah berniat nak add FB dia, even aku pernah jumpa FB dia. Ney kan pulak nak message, hehehe.. macam tak boleh je.

Macam aku pernah tulis kat sini, biarlah aku tengok dia dari jauh. Biarkan dia tak tahu aku ney siapa. Sebab this is only a crush. Tak lebih dari tu, dan aku jugak tak berminat nak tahu apa apa pasal dia. Lagi pun aku ada incik moyang kan, mampus aku kalau incik moyang tahu aku berkenalan dengan mamat mana tah. Lain lah kalau aku berkawan dengan incik sayataktaunama tu secara tak sengaja kan ; p

No comments: