20 September 2011

LELONG!! Pin Comel Untuk Dilelong

Assalamualaikum


dah tengok apa benda kat atas ney..? berminat? hehe.. sekarang ney aku duk jual button button yang orang selalu pakai kat tudung, shawl, beg, etc. so kat bawah ney aku tunjuk a few gambar button comel untuk tatapan korang ; ))


ok, button kat atas ney berharga RM 4. memang ada banyak ney je pun, no choices. siapa cepat dia dapat



kat belakang pin dia macam ney, bukan jarum tau. so kau nak sepit kat rambut ke, shawl pun boleh. ikut kreativiti korang ; ))



ribbon dengan bunga ney pulak berharga RM3. bunga tu knitted, so dia nampak agak menonjol.


bunga bunga kat atas pulak hanya berharga RM2. harga lain kan, sebab macam aku bagitau tadi, bunga kat ataa tu knitted, yang ini tak


ini adalah gambaran yang lebih jelas. harga = RM2



ini pun sama, sila pilih. harga RM2



ok,button ney je yang lain dari yang lain. yang ini pun berharga RM2 jugak. bagi button FB tu ade warna lain jugak, pink, hijau, biru. button muslimah tu plak ada warna pink



ribbon ney pulak berharga RM2.50. yang ney tak ada tail (betul ke? haha) macam ribbon yang sebelum ini


ribbon ney pun berharga RM2.50. tapi ribbon ney tinggal yang ney saja, tiada yang kedua. so siapa cepat dia dapat ; )


so siapa yang berminat boleh contact kat FB aku, terima kasih ; ))

No comments: