27 October 2011

A Bodyguard

Assalamualaikum


Perempuan perlukan seorang pelindung. Kau rasa?



Bagi aku, yea. Sebab aku jugak perempuan. Aku dapat rasakan bagaimana perasaan bila kau tak rasa selamat dan tak ada tempat untuk kau berharap.




Pelindung maksud aku disini, seseorang yang mampu buat kau rasa selamat dan kau selesa. Berjaya menenangkan kau, tak banyak sikit pun cukuplah. Asalkan, sentiasa ada bila kau memerlukan.


Pelindung aku? Tiada mungkin, dia tak mungkin boleh jadi tempat aku bergantung harap lagi.Tiada bila aku memerlukan, yeah.


Dulu, even awak tak ada dengan saya, at least i feel secure. Because you were there for me.
Tapi sekarang awak dah tak ada, dengan siapa lagi saya nak luah kan , siapa lagi yang mampu buat saya rasa selamat? 

No comments: