28 November 2011

Kau Yang Bernama LOSER!

Assalamualaikum


Kau pakai kemeja kotak kotak
Kau rasa kau paling STYLE


Kau masuk train penuh orang
Sembang kuat kuat dengan kawan kau
Kau rasa kau paling HOT



Kau tengok orang tu lebih sikit dari kau
Kau tak puas hati kau perli perli
Kau rasa kau paling BAGUS

Padahal kau tak sedar
Apa yang kau buat tu menunjukkan
Kau lah yang paling LOSER!



Kalau handsome tak apa lah jugak
muka
 tak siap, budget je lebih

6 comments:

Anonymous said...

hahahahah! kat tmpat aku, xlama idup orang tu.

Mira said...

aku dah mencarut carut da dlm hati
mcm haram..!

Anonymous said...

humba humba. :)

Mira said...

pakcik, kau suka tulis bahasa aku tak paham
haha

Anonymous said...

HAHA. itu bukan pakcik la. Humba humba ;)

Mira said...

hahahaha, humba humba tu tak pernah wujud dlm kamus aku