14 February 2012

She's Away

Assalamualaikum

credit to zakwan
14 February 2012. 8.50 pagi. Flight ke Auckland, NZ

Hari ney Maria pegi, betul betul pegi. Sebelum ney, memang dia tak ada kat UniKL. Tapi dia masih wujud kat Malaysia, Semenanjung. Even sebelum dia fly pun, seminggu dia duk UniKL, tidur sempit sempit dengan aku. Nasib baik kau kecik kan Maria ; ))

Aku tak tau nak cakap apa. Jaga diri elok elok. Kalau ada orang kacau kau, kau karate je. Tak pun, kau pakai sentiasa black belt kau ; p
Makan banyak banyak, biar gemuk sikit. Nanti tak adalah sejuk sangat. Jaga kesihatan elok elok, kau tu kalau start sakit susah nak baik. Belajar rajin rajin, biar sampai Hons.

Itu je kot, otak dah beku. Tak tau nak tulis apa. 
Sayang kau.


1 comment:

AppleAppleTerbang said...

pon pon. tadi ada senior cakap, so far sorang ja yang berjaya buat hons in physics. haha putus harapan :p

ps : hari hari makan nasi