14 March 2012

Transformasi Berjaya

Assalamualaikum


Hari ney keluar dengan classmate aku lagi, buat kali keberapa tah aku tak ingat ; )) Ouh, kitorang jalan jauh sikit kali ney. cari barang untuk projek Electrical Fundamental. So kepada incik lecturer, ini menunjukkan kami sangat komited membuat projek anda ; DD


Memandang kan kitorang pergi jalan jauh sikit daripada yang biasa, aku pun angkut sekali sling bag aku and etc etc. Dan reaksi classmate aku..?


  •  First time aku tengok hang macam perempuan, tu pun sebab hang pakai cadig.
  • Mira tu ada laa macam perempuan sikit, tu pun hari ney je la
Errr, aku macam lelaki erk? HAHA. Aku memang tak feminine, dan aku memang tak suka nampak   macam "keperempuanan"? Pengalaman banyak mengajar aku. So, transformasi yang aku buat bertahun tahu tu berjaya *muka bangga*






No comments: